2012. augusztus 25., szombat

Parfümökről

Néha rám jön a parfümmánia, ilyenkor képes vagyok egy rakás illatot végigszaglászni pár nap alatt. Kisurranok mondjuk ebédszünetben a Douglas-ba és kifújok két illatot. Másnap hazafelé a Müllerben ugyanez :P Arra már rájöttem, hogy kettőnél többet nem szabad egyszerre szaglászni.
Nem mintha nem lenne meg most a tökéletes illatom (Calvin Klein Euphoria), de jó lenne találni még egy tökéleteset :D
A mostani olyan, mint a doboz és a folyadék színe, lilás, de nem az orgonaféle, hanem inkább az a bíborlila, és ezzel szerintem mindent elmondtam. Akiben van egy kis szinesztézia hajlam, az tudja miről beszélek. Közepesen nehéz, fűszeres, inkább dögös illat, de nem az az émelyítő és agyonnyomó. Nekem tökéletes.



Na, viszont szeretnék egy fehér vagy halványkék, esetleg halványzöld illatot is. Olyan könnyedebbet, frissebbet.
Armani valamelyik Acqua-jával szemezek, de még nem szagoltam meg. A BVL Omnia Crystalline-t viszont igen és bár fehér illat, jó-jó, de nem ilyet keresek. Talán inkább mégiscsak kék vagy zöld kellene.

A D&G Light Blue kizárva...:S

Egyszer a páromtól kaptam egy zöld illatot. Nem igazi parfüm, csak olyan kis EDT volt, C-THRU Joy a neve. Zöld üvegben, üveggyöngyökkel az alján.  Nagyon régen volt, úgy 11-12 éve. Csak úgy megszaglászta, és azt gondolta, hogy illik hozzám. És tényleg. Még mindig van belőle, tartogatom. Bár azóta sok év eltelt, és igazából egy fiatalabb lányon tudom elképzelni, néha magamra fújom, nosztalgiából, bár már annyira nem illik hozzám, de szeretem.
Érdekes ez a dolog, hogy ennyire el lehet találni, hogy valakihez milyen illat illik.




 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Blogroll

Üzemeltető: Blogger.

Labels

Labels

Rendszeres olvasók

Labels

Categorias

¿Buscabas Algo?