2012. május 24., csütörtök

Hát ööö...

Az a helyzet, hogy szerintem valami tápanyag- vagy vitaminhiányom lett. Lehet, hogy beképzelem és totál hülyeség, de úgy érzem, hogy az agyam nem fog kellőképpen mostanában, alig jutnak eszembe dolgok, mindent elfelejtek, a látásom is fura néha. Valamint úgy érzem, hogy a testem tápanyaghiányos. Utálom, hogy állandóan éhesnek érzem magam, sovány vagyok, be van esve az arcom. Úgyhogy kicsit visszaszoktam a kenyérre (főleg a zsírosra :P). A krumplira nem, mert az puffaszt.  Figyelem, hogy mennyi kenyérfélét eszem egy nap. Nem annyit mint előtte, de eszem. Hát most ez van.

4 megjegyzés:

Claudia írta...

Nem hülyeség! :) Én a tél végén éreztem hasonlót, és meg is ijedtem. Elkezdtem szedni Omega-3, Q10 halolaj kapszulát (éppen a paleóban olvastam róla), és teljesen rendeződött a dolog.
Pár hete teljesen felhagytam a paleóval, mert az epémet állandóan felkavarta. Szédelegtem, hányingerem volt... Elmegyek egy felmérésre, ahol megnézik, hogy kimondottan a saját szervezetem milyen tápanyagokat igényel, és mik azok, amik kifejezetten károsak. Majd mesélek! :)

szeee írta...

Hm, épp kérdezni akartam, hogy mi van a paleóddal :)
Ez az epe dolog érdekes. Az meg főleg, hogy amennyire jó hatásai vannak ennek az életmódnak, annyira rosszak is. Én most nagyon tipródom, hogy mit csináljak, mert jópár hatása nagyon jó volt, viszont van, ami meg nem...
Fogok most venni egy gluténérzékenységi tesztet, mert nagyon gyanús, hogy az vagyok, ugyanis ahogy visszaálltam a kenyérre, rögtön visszajöttek tünetek.
És kíváncsi vagyok nagyon a Te felmérésedre is, ezt mivel csinálják egyébként?

Claudia írta...

Fogalmam sincs, mivel csinálják, csütörtökön már többet tudok. Pont azért szeretném én is megcsináltatni, mert éreztem, hogy a paleóban vannak jó dolgok, de valamiért mégsem állt össze a kép.

szeee írta...

Hát nagyon kíváncsi vagyok. Csütörtökön majd kereslek :)
Én meg megvettem a lisztérzékenységi tesztet, szerintem este meg is csinálom.

Megjegyzés küldése

Blogroll

Üzemeltető: Blogger.

Labels

Labels

Rendszeres olvasók

Labels

Categorias

¿Buscabas Algo?