2012. március 31., szombat

Frontok mennek

Nem tudom, hogy milyen pozitívumokat köszönhetek pontosan a megváltoztatott táplálkozásnak, csak leírom a tapasztalataimat és figyelem magamat (ez egy hipochondernél amúgy is alap :D, de szerencsére mostanában főleg pozitívumot tapasztalok).

Szóval azt vettem észre, hogy egyáltalán nem hatott rám a mostani front. Pedig azelőtt majdnem elájultam egy ilyen erős frontnál. Most mindenki meg akart halni a környezetemben, nálam meg semmi. Még egy kis fejfájás sem.

És egyfolytában az dúdolgatom, hogy: "március végétől szerelmem lesz az élet" :)

4 megjegyzés:

Claudia írta...

Hú, csatlakozom. Ilyen szélben nekem általában szét akar szakadni a fejem, és most semmi. :O A vérnyomásom viszont ugrabugrál, gondolom ez azért hosszabb folyamat lesz.

szeee írta...

De jó :) Jó, hogy így meg tudsz mindig erősíteni, mert akkor már sokkal valószínűbb, hogy tényleg a táplálkozás miatt van.
Kíváncsi vagyok, hogy a vérnyomásod rendeződik-e.
Egyébként mit jelent, hogy ugrál? Mennyire? Már ha nem titok.

(Nekem a napokban megint lesz egy újabb tapasztalatom, igaz, ezt inkább hosszabb távon érdemes vizsgálni, majd leírom, ha begyűjtöm :))

Claudia írta...

A 120/80-tól kezdve 170/100-ig tartó skálán mindenfélét mérek. :( Szedek rá egy gyenge gyógyszert és fokhagyma kapszulát, de ősszel és tavasszal mindig előjön.
Pénteken délelőtt láttam Kulkát a Mokkában és annyira,de annyira jól nézett ki, hogy hihetetlen. Azt olvastam, hogy ő is így táplálkozik. Na, én ezért sem szeretném feladni! Pont ott vagyok korban, ahol már lassítani szeretném az öregedést. :)

szeee írta...

értem, köszi. remélem, hogy javulni fog ez a vérnyomásdolog is nálad.
hú, meglesem a Kulkát :)

Megjegyzés küldése

Blogroll

Üzemeltető: Blogger.

Labels

Labels

Rendszeres olvasók

Labels

Categorias

¿Buscabas Algo?