2012. március 3., szombat

A nők meg a soványság

Hiába, akárhogy is nézem, vizsgálom a témát, egy bizonyos kor felett a nőknek már nem áll jól a soványság. Azaz az a súly, amivel sok éven keresztül fiatalabb koromban rendelkeztem, és teljesen okés volt, vékony voltam vele, de nem sovány, az ma már egyszerűen nem áll jól. Betegesnek nézek ki. Pedig az én viszonylatomban összesen kb. 3 kilóról beszélünk, amit mostanában fogytam, mégis nagyon meglátszik.

Úgyhogy muszáj kicsit módosítanom a szénhidrátszegény diétámon, mert nem akarok így kinézni:-O Iszonyat rondák ezek a csontos végtagok :-O
Komolyan nem értem ezeket a nőket, akik azt hiszik, hogy annál jobban néznek ki, minél soványabbak. Egyenesen borzasztóan néz ki, nem hiszem, hogy van férfi, aki ezt vonzónak találná.

Úgyhogy most azt találtam ki, hogy krumplit és rizst ill. főtt tésztát is fogok enni heti 1x(Istenem, december óta nem ettem egy jó kis milánói makarónit). A fehér kenyeret és a finomlisztes dolgokat viszont továbbra is hanyagolni fogom (bár volt egy-két kihágásom ez ügyben, de úgy látszik nem elég :D).

8 megjegyzés:

Ani írta...

Jó ezt olvasni. Bár tudnék vele azonosulni!
(Kb. ötödjére fogom tudni a szóellenőrzést rendesen beírni... Gyorsan ki is kapcsolom magamnál!)

szeee írta...

Ani: mármint úgy érted, hogy te nem tudsz vele azonosulni, mert vékony akarsz lenni?
Én is kikapcsolom, mert mindenki panaszkodik...

Claudia írta...

Minden elismerésem, hogy ilyen kitartó tudsz lenni.

szeee írta...

Claudia: köszi, bár ez a két hónap azért szerintem annyira nem sok. szerintem sokat számít az is, hogy mivel a munkahelyre ebédszállítótól rendelem az ebédet, előre ki tudtam válogatni, hogy miket rendelek. Ha rohangál az ember egész nap és közben "bekap valamit" ebédre, az úgy hosszú távon biztos, hogy nem működik.

Claudia írta...

Én a "valamit" a gyerekekkel szoktam este bekapni, és ez a legrosszabb. Itt a tavasz, próbálom magam rávenni a diétára. Főként a súlyom miatt , de egyébként is érzem, hogy jó lenne tisztítani a szervezetem.

szeee írta...

értem :) egy időben én azért hízogattam, mert bevacsoráztam, aztán szépen megettem a gyerek maradékát, ami meg mindig volt :D

Ani írta...

szeee: Tkp. igen :) Majd idővel biztos változik ez...

szeee írta...

Ani: igazából szerintem az a fontos, hogy az ember megőrizze a józan eszét és a jó ízlését ebben a témában.
Én sem mondom, hogy túlsúlyt szeretnék, egyáltalán nem, de látom, hogy nem áll jól az a kilószám, ami régebben még igen, mert fiatalabb voltam.
Amellett az egészségesen gömbölyded formák sokkal nőiesebbek is szerintem:P

Megjegyzés küldése

Blogroll

Üzemeltető: Blogger.

Labels

Labels

Rendszeres olvasók

Labels

Categorias

¿Buscabas Algo?